Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları Başlıyor

Online Yurtdışı eğitim fuarlarına katılarak uzman kişiler internet üzerinden görüşerek Yurtdışı eğitim hakkında canlı bilgileri alabileceksiniz.

Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen dünyanın saygın okullarının katıldığı,  Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları  Online olarak VesVirtual altyapısıyla yapılacaktır.. Dünyanın her yerinden yüzlerce okulun katılımıyla gerçekleşen yurtdışı eğitim fuarı sayesinde yurtdışında eğitim görmek isteyenler, okul temsilcilerinden doğrudan  bilgi almanın rahatlığına ve kayıt yetkilisi ile yüz yüze tanışmanın yanı sıra burs ve kabul koşulları hakkında doğru bilgiyi evden online fuar programına ücretsiz katılarak almanın avantajına sahip olacaksınız.

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları, her zaman olduğu gibi farklı kültürlere sahip ülkelerde eğitim görmek isteyenler için büyük bir fırsat. Özellikle Amerika, İngiltere, Avustralya ve Kanada okullarının ağırlıklı olarak bulunacağı fuarda, Avrupa ülkelerinden de üniversite, kolej, sertifika ve dil okulları yer alacak. Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca gelecek binlerce kişiye, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, çeşitli alanlarda eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecekler. Fuarda lisans, yüksek lisans, doktora, MBA, lise, dil, sertifika programları ve yaz okullarına kadar bütün yurtdışı eğitim alternatifleri bulunacak.

Düzenlenecek fuara ücretsiz katılım sağlamak için online davetiye almanız gerekmektedir.

Fuar Takvimi:

2-3 Nisan saat: 14:00-18:00 The Marmara Taksim

5 Nisan saat: 15:00-19:00 Ankara Sheraton Otel

7 Nisan saat: 15:00-19:00 İzmir Ege Palas Otel

9 Nisan saat: 14:00-18:00 Online

Bütün bunlara ek olarak da okulların sunduğu özel indirim ve burslardan yine bu fuara katılım sağlayan öğrenciler faydalanabilecektir.

Düzenlenecek fuara ücretsiz katılım sağlamak için online davetiye almanız gerekmektedir.

Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü