Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

Almanya’da Yüksek Lisans Başvuruları 1 Aralık İtibari İle Başlıyor

Eğer Almanya’da yüksek lisans başvurusu yapabilecek kriterlere sahipseniz, hem Almanya’da tamamen ücretsiz yüksek lisans yapmanın tüm avantajlarından faydalanabilir,  hem de yüksek akademik standartlarda bir eğitim alarak kariyeriniz için çok büyük bir adım atabilirsiniz.

Almanya’da yüksek lisans bölümlerine başvuru yılda iki defadır. 1 Aralık-15 Ocak tarihleri arasında başvuru yapan öğrenciler Nisan ayında yani bahar döneminde eğitimlerine başlarlarken, 1 Haziran-15 Temmuz arasında başvuru yapan öğrenciler ise Ekim ayında yani güz döneminde eğitimlerine başlarlar. Başvuruların en erken tarihte yapılması vize süreci açısından çok önemlidir. Başvuru yaptığınız üniversitenin kayıt tarihine kadar vizenizin çıkması gerekir.

Şartlı kabul başvurusu alan bazı üniversitelere yıl boyunca sürekli başvuru yapılır. Şartlı kabul başvuru tarihlerini üniversiteler kendi belirledikleri için bu tarihler değişebilmektedir. Almanya'daki devlet üniversiteleri başvuru tarihlerini kurumumuz ile irtibata geçerek öğrenebilirsiniz.

Aşağıdaki linkten Almanya’da yüksek lisans sayfamızı ziyaret ederek başvuru şartları, maliyetler ve tüm süreç ile ilgili daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

https://orbisedu.com.tr/yurtdisinda-universite/almanya/almanya-da-yuksek-lisans-egitimi/ 

Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü