Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

İngiltere'de Gönüllü Staj İmkanı

İngilizce eğitimi ve Gönüllük Programı, İngilizce dil öğrencilerine profesyonel bir ortamda gönüllü destek sağlayarak deneyim kazanma fırsatı sunar. Kelime dağarcığınızı geliştirirken, yeni insanlarla tanışırken ve yeni arkadaşlar edinirken çevrenize katkıda bulunabilirsiniz. 

Brexit sonrası Birleşik Krallık'ta, İngilizce dil öğrencileri hala birçok fırsata sahiptir ve 1 Ocak 2021'den bu yana, Birleşik Krallık'a ziyaret vizesi ile seyahat eden öğrenciler bir hayır kurumu veya gönüllü sektör kuruluşunda gönüllü olarak çalışabilmektedir. 

“Ziyaretçi vizesi” Birleşik Krallık'a seyahat eden tüm öğrencilere, İngilizce kurslarını tamamlarken 30 güne kadar (6 hafta) kayıtlı bir hayır kurumunda gönüllü olma hakkı veriyor.  Bu, uluslararası öğrencilerin bölgedeki insanlarla tanışmaları, İngilizce konuşma becerilerini geliştirmeleri ve yeni mesleki beceriler geliştirmeleri için harika bir fırsattır.

Gönüllülük fırsatlarına örnek olarak yerel bir yardım mağazasında, kar amacı gütmeyen hayır kurumlarında, spor etkinliğinde veya sanat festivalinde yardım etmek dahildir. Yönetim, Pazarlama, Muhasebe gibi alanlarda katkıda bulunup deneyim kazanabilirsiniz. Ziyaretçi vizesi olan öğrenciler gönüllü olabilir, ancak 'gönüllü çalışma' yapamazlar.

Genel İngilizce eğitimi ile birlikte ilerleyen yarı veya tam zamanlı gönüllük programları £640'dan başlıyor. 

Tüm ücretler ve program detayları için bize ulaşabilirsiniz.

Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü