Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

Work and Study Programı Nedir ve Hangi ülkelerde Yapılabilir?

Work and Study

Work and Study, yurt dışında dil eğitimi alarak pratik yapmak aynı zamanda da yasal olarak çalışıp cep harçlığını kazanmak isteyen uluslararası öğrenciler için organize edilmiş bir programdır. 


Work And Study İrlanda

İrlanda’da 25 hafta ve üstünde dil eğitimi alan öğrencilerin haftada 20 saat yarı zamanlı, eğitim süreçlerini tamamladıktan sonra ise 8 hafta tam zamanlı ve haftada 40 saat  olmak üzere yasal çalışma izini bulunmaktadır. İrlanda’da saatlik asgari ücret 11.30€’dur. 


Work And Study Avustralya

Avustralya’ya uzun süreli dil eğitimi için giden ve eğitim vizesi ile dil eğitimi alan öğrencilerin haftada 20 saat yarı zamanlı, tatil süreçlerinde ise tam zamanlı çalışma izinleri bulunmaktadır. Ancak 2022 yılında yapılan bir açıklama ile öğrenciler eğitimlerini aksatmadıklarını takdirde istedikleri kadar çalışma hakkına sahip olmuşlardır. Avustralya’da çalışan bir öğrenci aylık ortalama 1.500AU$ gelir elde edebilmektedir.


Work And Study Dubai

Yıllarca İngilizlerin sömürgesinde yaşayan Dubai, bağımsızlığını kazanmış olsa da ülkede hâlâ İngilizce kültürü hüküm sürmektedir. Bu nedenle de Dubai halkı İngilizce’ye hâkimdir. Keza ülkenin resmî dili de Arapça ve İngilizcedir.  Bunun yanında ülkenin uluslararası ticari hacminin yüksek olması ve dünyanın birçok yerinden gelen turistlere ev sahipliği yapması da Dubai’yi İngilizce noktasında zenginleştiren bir diğer özelliktir. 

Dubai’de dil eğitimi alan öğrencilerin yarı zamanlı olarak haftada 20 saat yasal çalışma hakkı bulunmaktadır. Öğrencilerin saatlik asgari ücreti 15 - 30 AED (75 - 150 TL ) civarındadır. 


Work And Study Malta

Ekonomik eğitim  fiyatları ve Türkiye’ye olan yakınlığından dolayı Malta, dil eğitimi programları için en çok tercih edilen ülkeler arasında yer almaktadır. Malta’da 13 hafta ve üstünde dil eğitimi alan öğrencilerin haftada 20 saat yarı zamanlı çalışma izinleri bulunmaktadır. Malta’da bir öğrencinin aylık kazancı, 300 - 500€ arasında değişmektedir.


Work And Study Yeni Zelanda

Yeni Zelanda; kaliteli eğitim kurumları, yüksek yaşam standardı, güvenli bir ülke olması ve mevcut iş olanakları sebebiyle uluslararası öğrenciler arasında çok tercih gören ülkeler arasındadır. Anadili İngilizce olan İngiltere, Amerika ve İrlanda gibi ülkelere göre kur farkından dolayı düşük eğitim ve yaşam maliyetleri sunan Yeni Zelanda, uluslararası öğrenciler arasında hayli popülerdir.  Yeni Zelanda’da yoğun bir dil eğitimi alan öğrenciler, eğitimleri süresince haftada 20 saat, yaz tatillerinde ise 40 saat yasal çalışma iznine sahiptir. Öğrencilerin saatlik asgari ücreti 21.20NZ$’dır.

Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü