Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Aydınlatma Metni

Veri Sorumlusu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) kapsamında kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak ORBİS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı (ORBİS Eğitim) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. 

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerindeki koşullara uygun işlenmektedir.
Kişisel verilerinizin işlenmesi amaçları sınırlı olmamak üzere: ORBİS Eğitim’in ya da ORBİS Eğitim’in iş ortaklarının hukuki ve ticari güvenliğinin sağlanması, ticari faaliyetlerinin sürdürülmesi ile insan kaynakları ve istihdam politikalarının yönetilmesidir.
Kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlenmesinin ve kişisel verilerinize hukuka aykırı olarak erişilmemesi ve muhafaza edilmesi için gerekli teknik ve idari tedbirler alınmaktadır.

Kişisel Verilerin Paylaşılması

Kişisel verileriniz, ORBİS Eğitim’in hissedarlarıyla, tedarikçileriyle, dış hizmet sağlayıcılarıyla ve kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile 6698 sayılı Kanun’unun 8 ve 9. maddelerindeki kişisel veri işleme şartları ve amaçlarına uygun olarak paylaşılabilecektir.
Kişisel verilerinizin işlenmesi amaçları sınırlı olmamak üzere: ORBİS Eğitim’in ya da ORBİS Eğitim’in iş ortaklarının hukuki ve ticari güvenliğinin sağlanması, ticari faaliyetlerinin sürdürülmesi ile insan kaynakları ve istihdam politikasının yönetilmesidir.
Kişisel verilerinizin paylaşılması halinde gerekli güvenlik önlemleri alınmaktadır.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri

ORBİS Eğitim faaliyetlerini sürdürmek için kişisel verilerinizi anketler, internet siteleri, ORBİS Eğitim’in temsilcileri vb. kanallar aracığıyla toplamakta ve çeşitli hukuki sebeplerle 6698 sayılı Kanun’unun 5. ve 6. maddelerindeki koşullara uygun olarak işlemektedir.

Kanuni Haklarınız

6698 sayılı Kanun uyarınca kişisel veri sahibi olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Bu çerçevedeki başvurularınız 30 gün içerisinde neticelendirilecektir. Söz konusu başvurular ücretsizdir.

İletişim Bilgileri

Yukarıda e) paragrafında belirtilen haklarınızı kullanmak için kimlik bilgilerinizi, kullanmak istediğiniz hakkı ve talebinizi detaylı anlatan metninizi ( ORBİS Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Osmanağa Mahallesi, Kuşdili Caddesi SBM İşhanı No:3 Kat: 5 Daire: 6, Kadıköy) adresine iadeli taahhütlü mektup kullanarak PTT yoluyla veya aşağıdaki formu doldurarak gönderebilirsiniz.

 



KVKK Başvuru Formu

location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü