Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

İngiltere'de Burslu Üniversite Eğitimi

🎓 University of Bolton Yeni Burs Duyuruları 🎓

Londra'nın merkezinde, Regent's College London ve University of Bolton işbirliğiyle sunulan Yüksek Lisans programları, Master of Business Administration (MBA), MSc International Management ve MSc Software Engineering seçeneklerini içeriyor. Programlar 1 yıl sürüyor ve başlangıç tarihleri Ocak-Eylül 2023-2024 arasında değişiyor. Ücretleri 14.450 pound ve Türkiye'den öğrencilere 2.000 pound burs imkanı mevcut.

Ayrıca, lisans eğitimi almak isteyenler için University of Bolton'dan BSc (Hons) Business Management, BSc (Hons) Health and Social Care (UOB), BEng (Hons) Software Engineering, BSc (Hons) Mechanical Engineering, BSc (Hons) Electrical Engineering gibi önde gelen program seçenekleri sunuluyor. Lisans programları 3 yıl sürüyor ve başlangıç tarihleri Eylül, Ocak, Nisan, Temmuz ayları olarak esnek oluyor. Ücretler yıllık 13.550 pound olarak belirlenmiştir. Burs imkanları için Orbis danışmanlarından bilgi alabilirsiniz.

Türkiye'den mezun olan öğrenciler İngiltere'de lisans eğitiminin ilk yılına geçiş için genellikle foundation eğitimi almalılar. University of Bolton ve NCUK Pathway - Foundatin programlarını da sunuyor. NCUK Pathway programlarında öğrenciler 26'dan fazla üniversiteye garantili geçiş yapma fırsatı buluyor. Programların tarihleri değişkenlik göstermekle birlikte, bazıları için üç dönem için başvuru yapılabiliyor: Eylül, Ocak, Nisan. Öğrenciler, düşük eğitim ücretleri, küçük gruplarla daha butik eğitim ve yüksek öğrenci memnuniyeti oranıyla karşılaşıyorlar.

Ayrıca, öğrenciler için düşüncelerini olumlu yönde geliştiren Thinking into Character ve pratik SCOPE oturumları gibi ücretsiz ek programlar da sunuluyor. Londra'daki merkezi Fitzrovia ve Holborn kampüslerinde eğitim almanın avantajlarından faydalanabilirsiniz.


🎓 University of Bradford Yeni Burs Duyuruları 🎓 İngiltere'nin Önde Gelen Üniversitelerinden University of Bradford'dan Aşağıdaki programlar için iki yeni burs imkanı! MSc Uygulamalı Bilgisayar Bilimleri ve Yapay Zeka için TÜM uluslararası öğrencilere £6,000 garantili burs. Giriş Şartları - Herhangi bir disiplinde 2.7-3.3 / 4 not ortalaması. İngilizce Dil Şartı - Minimum IELTS 6.0 (alt bölüm puanı 5.5'den düşük olmamalıdır) Öğrenim Ücreti (burs olmadan) - £23,028 MSc Mühendislik Yönetimi için TÜM uluslararası öğrencilere £7,500 garantili burs Giriş Şartları - Mühendislik disiplininde 2.7-3.0 / 4 not ortalaması veya sektörde en az 2 yıl mühendislik pozisyonunda deneyime sahip olma (bireysel bazda değerlendirilir). İngilizce Dil Şartı - Minimum IELTS 6.0 (alt bölüm puanı 5.5'den düşük olmamalıdır) Öğrenim Ücreti (burs olmadan) - £23,028 EYLÜL 2023 için ŞİMDİ BAŞVURULARINIZI YAPALIM! Yakın Dönem İçin Kurs Listesi - Türkiye için Başvurular - Eylül 2023 • MSc Uluslararası İş ve Yönetim • MSc Yönetim • MSc Yönetim (işe yerleştirme ile) • MSc İnsan Kaynakları Yönetimi • MSc Finans, Muhasebe ve Yönetim • MSc Proje Planlama ve Yönetimi • MA Sosyal Hizmet • MPharm Eczacılık (4 yıl süreli) • MPharm Eczacılık (pre-registrasyon eğitimi dahil, 5 yıl süreli) • MA Uluslararası Kalkınma Yönetimi • MA Uluslararası İlişkiler ve Güvenlik Çalışmaları • MA Barış, Çatışma ve Kalkınma • BA Uluslararası İlişkiler, Siyaset ve Güvenlik Çalışmaları • BSc Fizyoterapi • MPhysiotherapy - Spor ve Egzersiz Tıbbı • BSc Ergoterapi


🎓 University of West Of Scotland Yeni Burs Duyuruları 🎓

UWS - University of the West of Scotland (Londra Kampüsü),

 Türkiye'den tüm öğrencilere 2500 Pound değerinde burs imkanı da sunan okulun 1 yıllık eğitim ücreti böylece 12000 Pound oluyor. Dünyanın en pretijli eğitim ülkesinden uygun maliyetlerle eğitim fırsatlarını kaçırmayın!

 

 

Eğitim alabileceğiniz programlar:

 

BA (Hons) International Business

MSc Information Technology

MSc Project Management

Master of Public Administration (MPA)

MBA with Banking and Finance

MBA with Digital Marketing

MBA with Logistics and Supply Chain Management

MBA Leadership

MEd Education Studies

MSc Accounting and Finance

 

 

*İngilizce dil  şartı olarak 90'ın altında olmayan 90-115 arası Duolingo skoru da kabul edilmektedir.    "

BAŞVURULARI KAÇIRMAYIN!

Hayallerinizi gerçekleştirmek için Orbis Danışmanlarıyla iletişime geçin. Yurtdışında eğitim almanın kapılarını aralayın

Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü