Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

Mert Baykal

Ben Mert Baykal Polonya'da Varşova başkentinde okuyan ve Orbis şirketiyle çalışma fırsatını bulan bir öğrenci olarak, Orbis'in danışmanlık hizmetlerinden ve Orkun abi'nin desteğinden son derece minnettar kaldım. Orbis ekibi, dürüstlükleri ve her zaman yardımcı olmalarıyla benim için büyük bir yardım kaynağı oldular.

İngilizce hazırlık sürecini başarıyla tamamladıktan sonra IT bölümüne başlamış bulunuyorum, ve bu başarıda Orbis'in ve Orkun abimin desteğinin büyük bir payı var. Orbis'in iş etiği ve profesyonelliği beni etkiledi ve bu deneyim benim için çok değerli oldu.

Ayrıca, Orbis'in web sitesi de şirketin vizyonunu ve hizmetlerini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Kullanıcı dostu tasarımı ve bilgiye erişimi kolaylaştıran yapısıyla, şirketinizi ve sunduğunuz hizmetleri daha geniş bir kitleye tanıtmak için harika bir araç.

Orbis ekibine, benim gibi öğrencilere sağladıkları bu güvenilir destek ve profesyonellik için teşekkür etmek istiyorum. Gelecekteki başarılarınızda size en iyi dileklerimi iletiyorum.

Saygılarımla,

Teşekkürler Orbis Ailesi )


Mert Baykal

Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü