Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

İspanya UCAM Üniversitesi Resmi Temsilcisiyiz

UCAM Üniversitesi Murcia - UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia


UCAM Üniversitesi, İspanya'nın Murcia bölgesinde yer alan başarılı bir özel üniversitedir. 1996 yılında kurulmuş olan bu üniversite, Katolik fonların desteğiyle kurulmuş olsa da, okulun öğrenciler ile din bağlantılı bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bu durum okulun döner sermayesinin kuvvetli olmasını sağlamaktadır yani aslında maddi destek amaçlanmıştır.


UCAM özellikle spor ve sağlık bölümlerinde başarılı bir üniversitedir. Murcia şehrinde yer almasına karşın çok fazla öğrencinin bu üniversitenin adını bir şekilde duymasının en önemli nedeni, okulun spor takımlarının başarısıdır. 


İspanya basketbol liginde yıllardır büyük başarı sergileyen UCAM takımı Murcia ile 1. ligde yer almakta ve Real Madrid, Barcelona gibi takımlarla yarışmaktadır. Futbol takımları ise İspanya 3. liginde profesyonel olarak devam etmektedir. UCAM 2020 Tokyo olimpiyatlarında en çok sporcusu olan üniversite olarak bir başka başarıya imza atmıştır. Tam 61 sporcuyla katılmış olan UCAM'da ayırca 12 paralimpik atlet de bu olimpiyatlara katılmıştır.


UCAM Üniversitesi, kendi spor kulüpleri yanı sıra kendi hastanesi ve poliklinikleri olan bir üniversite olup; Tıp, Dişçilik gibi bölümlerde öğrencilerin klinik ders dönemlerini de kendi bünyesinde gerçekleştirebilen bir üniversitedir. Murcia ve Cartagena'da bulunan kampüsleriyle bölgede birçok bölümde eğitim verebilecek donanıma da sahiptir. Bunların dışında birçok hastane ve klinikle de anlaşması bulunmaktadır.


İngilizce ve İspanyolca dillerde bölüm eğitimi veren UCAM University, öğrencilerin dil yeterliliğini sağlayamadığı durumlarda ise yabancı dil hazırlık programları da sunmaktadır. Öğrenciler üniversite kampüsünde İngilizce veya İspanyolca hazırlık eğitimi tercih edebilmektedirler.


UCAM, YÖK tarafından tanınan yani YÖK'ün listelerinde olan bir üniversite olduğundan öğrenciler eğitimlerini tamamladıktan sonra denklik başvurusu da yapabilmektedir. Uygun fiyatlarla, ister İngilizce ister İspanyolca dilde eğitim alabileceğiniz bu üniversite için ise, İspanya'daki devlet üniversitelerinden farklı olarak sınav şartı aranmamaktadır. Selectividad sınavına gerek olmadığı gibi, YKS şartı da aranmamaktadır. 


QS Üniversiteleri arasında 4 yıldızlı, Times Higher Education Ranking öğrenme ve öğretme ortamı olarak üniversite sıralamalarında 150. sıralarda yer almış, bütün dünyada küresel veya yerel olarak yaklaşık 20 sıralama kuruluşu tarafından tanınan bir üniversite olarak çalışmalarına devam eden UCAM, özellikle 1 takvim yılı süren 3 semester master programlarıyla da ünlüdür.

Okulu sanal tur ile dolaşmak için tıklayınız



Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü