Whatsapp
ANA SAYFA ÜNİVERSİTE YÜKSEK LİSANS DİL OKULU YAZ OKULU SERTİFİKA FİYAT LİSTELERİ KATALOG
Whatsapp İndirimli Dil Okulları Document Bilgi İstek Formu

Ana Sayfa > Blog

Üniversite Sınavına Girmeden Lisans Eğitimi Alabileceğiniz Ülkeler

  1. Çekya 
  2. Slovakya 
  3. Macaristan 
  4. Polonya
  5. Hollanda
  6. Letonya
  7. Litvanya
  8. Ukrayna

Bu Avrupa ülkelerinde üniversite eğitimi almak için AYT veya  TYT sınavlarına girmek zorunda değilsiniz. Bu ülkelerdeki üniversitelere başvuru yapmak için mezun olduğunuz lise diploması yeterlidir. 

Bu ülkelerde üniversite eğitimini tamamlayanlar “Europass Mavi Diploma” almaya hak kazandıklarından diplomaları tüm Avrupa ülkelerinde tanınmakta ve mesleklerini söz konusu ülkelerde yapabilmekte ya da yüksek lisans eğitimlerini bu ülkelerdeki üniversitelerde alarak akademik kariyerlerine devam edebilmektedirler.

Bu ülkelerdeki üniversiteler de YÖK tarafından tanınır. Bunun için YÖK denklik sayfasından bakabilirsiniz.

Avrupa ülkelerinde hem ekonomik hem de dünya sıralamalarında üst sıralarda yer alan üniversitelerde kaliteli eğitim almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Orbis Yurtdışı Eğitim her aşamada sizlere destek olacaktır. Ukrayna üniversite başvurusu için ofisimize uğrayabilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize yazabilirsiniz.

Yurtdışında eğitim programları hakkında sorularınız için ofislerimizi ziyaret edebilir, bilgi istek formu doldurabilir veya Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bilgi İstek Formu

Yurtdışı eğitim ile ilgili tüm sorularınıza hafta içi ve Cumartesi 24 saat içerisinde dönüş sağlıyoruz.

Beni Arayın
location icon

Orbis Blog

location icon

Tümü